Kendi Okulumuza Doğru Fan Sitesi
Merhaba ziyaretçi!
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için üye olun...
Kayıtlı iseniz giriş yapın...

Join the forum, it's quick and easy

Merhaba ziyaretçi!
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için üye olun...
Kayıtlı iseniz giriş yapın...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

29.Bölüm

3 posters

29.Bölüm Empty 29.Bölüm

Mesaj  K.O.D Perş. Nis. 30, 2009 12:03 pm

Pınar, Sancar’dan kurtulmayı başarır fakat Ömer’in durumu ağırlaşmıştır. Hastanede herkes Ömer’in iyi olmasını beklerken, Özlem’in annesinin ölümü herkesi sarsar. Birkaç gün sonra Ömer ve Zöhre, Pınar’ı istemek için Cemal amcanın evine giderler. Bu arada Sancar ailesiyle barışmayı dener.Anne ve babası Sancar için şimdi bir aradalar. Fakat herkesin gözden kaçırdığı küçük bir ayrıntı dönüşü olmayan bir hataya neden olur.
K.O.D
K.O.D
Moderatör
Moderatör

29.Bölüm Empty Geri: 29.Bölüm

Mesaj  K.O.D C.tesi Mayıs 02, 2009 9:44 pm

aman ne bölümdü şu sancar aslında çok kızıyoruz ama babası hep dövmüş falan oda böyle olmuş işte inşalalh pınar kurtulur berk gördü zaten bakalım neler olacak haftaya hiç gülemedik bu bölümde kız isteme bölümünde öğrencilerinde olması dışında . Very Happy( sınıfça ordaydılar) Very Happy
K.O.D
K.O.D
Moderatör
Moderatör

Mesaj  ferah Paz Mayıs 03, 2009 12:36 am

K.O.D demiş ki:aman ne bölümdü şu sancar aslında çok kızıyoruz ama babası hep dövmüş falan oda böyle olmuş işte inşalalh pınar kurtulur berk gördü zaten bakalım neler olacak haftaya hiç gülemedik bu bölümde kız isteme bölümünde öğrencilerinde olması dışında . Very Happy( sınıfça ordaydılar) Very Happy
evet ama ben hala gicik aliyorum ondan..ne zaman cikacak diziden Evil or Very Mad cok guzel bir bolumdu..pinarla omer icin cok sevindim Very Happy
ferah
ferah
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Mesaj  tiyatro Paz Mayıs 03, 2009 9:43 pm

bence de gerilimlerle dolu bi bölümdü şu sancar bence de çıksın zaten ömer hıoca ölcek mi ölmicek mi merakla bekliyorum (işallah ölmez)bi de sancar çıktı ne güzel pınar hoca da ömer hoca da çok mutluydu bu sancar işi berbat etti.

tiyatro
1. Sınıf
1. Sınıf

- Similar topics