29.Bölüm
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
29.Bölüm
Pınar, Sancar’dan kurtulmayı başarır fakat Ömer’in durumu ağırlaşmıştır. Hastanede herkes Ömer’in iyi olmasını beklerken, Özlem’in annesinin ölümü herkesi sarsar. Birkaç gün sonra Ömer ve Zöhre, Pınar’ı istemek için Cemal amcanın evine giderler. Bu arada Sancar ailesiyle barışmayı dener.Anne ve babası Sancar için şimdi bir aradalar. Fakat herkesin gözden kaçırdığı küçük bir ayrıntı dönüşü olmayan bir hataya neden olur.
K.O.D- Moderatör
Geri: 29.Bölüm
aman ne bölümdü şu sancar aslında çok kızıyoruz ama babası hep dövmüş falan oda böyle olmuş işte inşalalh pınar kurtulur berk gördü zaten bakalım neler olacak haftaya hiç gülemedik bu bölümde kız isteme bölümünde öğrencilerinde olması dışında . ( sınıfça ordaydılar)
K.O.D- Moderatör
evet ama ben hala gicik aliyorum ondan..ne zaman cikacak diziden cok guzel bir bolumdu..pinarla omer icin cok sevindimK.O.D demiş ki:aman ne bölümdü şu sancar aslında çok kızıyoruz ama babası hep dövmüş falan oda böyle olmuş işte inşalalh pınar kurtulur berk gördü zaten bakalım neler olacak haftaya hiç gülemedik bu bölümde kız isteme bölümünde öğrencilerinde olması dışında . ( sınıfça ordaydılar)
ferah- Süper Moderatör
bence de gerilimlerle dolu bi bölümdü şu sancar bence de çıksın zaten ömer hıoca ölcek mi ölmicek mi merakla bekliyorum (işallah ölmez)bi de sancar çıktı ne güzel pınar hoca da ömer hoca da çok mutluydu bu sancar işi berbat etti.
tiyatro- 1. Sınıf
1 sayfadaki 1 sayfası